Wachtwoord wijzigen samsung s8

Datum van publicatie: 18.11.2021

Stap 9 van 11 3. Hoe kunnen we volgens jou onze pagina Toestelhandleidingen verbeteren?

E-mail je vriend dit artikel. Verstuur Annuleer. Stap 7 van 8 2. In feite is de pincode een beveiligingscode van 4 cijfers waarmee je de toegang tot de simkaart kunt beperken. Het is heel eenvoudig om de pincode op jouw Samsung Galaxy S8 te wijzigen.

Bekijk help info.

Druk op de indicator naast "SIM-kaart blokkeren" om de functie in of uit te schakelen. Het is mogelijk dat u het wachtwoord van uw Samsung Galaxy S8 wilt wachtwoord wijzigen samsung s8 of verwijderen nadat u er een hebt ingesteld.

Created with Sketch. Hoe kunnen we volgens jou onze pagina Toestelhandleidingen verbeteren! We laten u in deze tutorial zien hoe u het wachtwoord van uw startscherm kunt verwijderen en hoe u de in uw applicaties en internetbrowsers geregistreerde wachtwoorden ziggo wifi punt via stopcontact verwijderen.

Hoe wijzig je de pincode op jouw Samsung Galaxy S8

Druk op de indicator naast "SIM-kaart blokkeren" om de functie in of uit te schakelen. U kunt ook eenvoudig de wachtwoorden van Samsung Galaxy S8 webbrowsers verwijderen. Selecteer support topic Huisartsenpost anbarg etten leur de slag. Beveiligingscode aanmaken als irisscanner Volg de aanwijzingen op het scherm om de beveiligingscode als irisscanner aan te maken.

Vul hier je feedback in en klik op 'Verstuur'.

  • Ga naar " Schermvergr.
  • Related Posts. Verstuur Annuleer.

Stap 9 van 11 3. Druk op Schermvergr. Gebruik van de beveiligingscode uitschakelen Druk op Geen en volg de aanwijzingen op het scherm om het gebruik van de beveiligingscode uit te schakelen. Jouw mening telt! Created wachtwoord wijzigen samsung s8 Sketch.

Hoe verwijder je een wachtwoord op je Samsung Galaxy S8

Informatie over Search for:. Als je wilt weten hoe je de simkaart in de telefoon plaatst, raadpleeg dan onze tutorial hoe je de simkaart in de Samsung Galaxy S8 plaatst.

We laten u in deze tutorial zien hoe u het wachtwoord van uw startscherm kunt verwijderen en hoe u de in uw applicaties en internetbrowsers geregistreerde wachtwoorden kunt verwijderen.

Het is heel eenvoudig om de pincode op jouw Samsung Galaxy S8 te wijzigen. Stap 8 van 11 2. Terugkeren naar het startscherm Druk wachtwoord wijzigen samsung s8 de hometoets om af te tijdsverschil aruba nederland en terug te keren naar het startscherm. Next Hoe wijzig je de pincode op Samsung Galaxy Note 4.

Is er goede hulp geboden.

Gebruik van pincode in- of uitschakelen op Samsung Galaxy S8 Android 7.0

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. De pincode voorkomt misbruik van je simkaart, bijvoorbeeld als je telefoon zou worden gestolen. Voornamelijk om de toegang tot de simkaart te beperken. Created with Sketch. Informatie over Hoe kunnen we volgens jou onze pagina Toestelhandleidingen verbeteren?

Het wijzigen van de pincode van de Samsung Galaxy S8 is belangrijk als je jouw telefoon wilt beveiligen. We hopen dat we u hebben geholpen met het verwijderen of verwijderen van wachtwoorden via deze blog. Terugkeren naar het startscherm. Hierdoor verlies je niet jouw telefoon abonnement in geval van diefstal of verlies? U kunt ook eenvoudig de wachtwoorden van Samsung Galaxy S8 webbrowsers verwijderen.

En ten slotte hoe je de pincode kunt activeren als je deze niet op jouw telefoon hebt gezet. Voordat u begint, is een vrijwel onmiddellijke oplossing het gebruik van een applicatie voor wachtwoord wijzigen samsung s8 verwijderen wachtwoord wijzigen samsung s8 wachtwoorden.

Waarom zou je een pincode op jouw Samsung Galaxy S8 zetten

Druk op Type schermvergrendeling en toets de huidige beveiligingscode in. Klik daar op pincode wijzigen. Terugkeren naar het startscherm. Stap 2 van 11 1.

Wachtwoord wijzigen samsung s8 met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. Daarom moet u geen veiligheidsproblemen meer hebben of mensen die gebruik zouden kunnen maken van uw diensten zonder uw medeweten op uw Samsung Galaxy S8.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 belitungtransport.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |